Betingelser


Mariesmykker.dk er en e-mærket webshop, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.
Du kan kontakte os på  +45 50 64 03 07 eller på info@mariesmykker.dk som vi besvarer inden for 24  timer i hverdagen.

 
Vilkår og leveringsbetingelser
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med mariesmykker.dk indgås aftaler på: Dansk. Levering sker med Post Danmark. Leveringstiden er 1-3 dage dage. Vi leverer til Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Færørerne, Grønland.  De følgende vilkår og betingelser gælder for alle leverancer fra Mariesmykker.dk
Mariesmykker.dk ejer ophavsretten til alt indhold og materialer på denne hjemmeside, herunder billeder. Alle varemærker og andre immaterielle ejes eller licenseret af os.
Du må ikke kopiere, reproducere, distribuere, genudsende, downloade nogen del af hjemmesiden uden skriftlig tilladelse fra os.

Du kan printe eller downloade en side (r) til dit eget personlige og ikke-kommerciel brug. Hvis du er i tvivl om hvad du kan gøre, kan du gå til vores Kontakt os side for at ansøge om tilladelse til at gengive hjemmesiden.

Mens vores hjemmeside er så nøjagtige, aktuelle, fuldstændige eller fejlfri som muligt, kan vi ikke tage ansvar for eventuelle unøjagtigheder eller fejl uden for vores rimelige kontrol. Vi kan ikke garantere, at farverne i vores billeder vil blive gengives korrekt på forskellige computerskærme. Billedernes dimensioner er der for at give en omtrentlig indikation af størrelsen af de enkelte produkter.
Medmindre vi har udvist uforsømmelighed, kan vi ikke acceptere noget ansvar for tab eller skade som følge af enhver handling, som du kan tage stole på oplysningerne på denne hjemmeside.
Betaling
På mariesmykker.dk kan der betales med:
Dankort, dankort/visa, visa electron, edankort, maestro, jcb, american express, kontooverførsel, paypal, Q8, forbrugerforeningen, Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra mariesmykker.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Der tages ikke gebyr ved betaling på mariesmykker.dk.

 
Forsendelse og Levering

Uanset hvor meget du køber, koster forsendelsen kr. 49,-kr.
Samlet køb over kr. 500,-kr leveres fragtfrit.
Levering af varer fra mariesmykker.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Som hovedregel har mariesmykker.dk dag-til-dag levering, skulle der opstå problemer med forsendelsen, så sender vi hurtigst muligt en e-mail med tidspunkt for, hvornår varen så vil blive leveret.
I ferietid og på helligdage kan leveringstiden variere- det vil bliver oplyst på et banner på forsiden.
Kunden er selv ansvarlig for korrekt indtastet navn, adresse og e-mail.
Forsendelsen af varer sker med post Danmark.
Bor du i et land som ikke er med i EU ( f.eks. Grønland, Færøerne, Norge eller Island) og ønsker at bestille vores varer, skal der ikke betales dansk moms pt.25% , som derfor skal fratrækkes prisen på varerne.
Forsendelsesomkostningerne er på 55,- kr. ved køb under 1000,-kr. Det betyder leveres fragtfrit til Grønland, Færøerne, Norge eller Island ved køb over 1000,- kr.
Send os en mail og vi beregner den samlede pris for dig, hvis du ønsker at handle.
Hvis du ikke modtager den bestillte varer indenfor normal leveringstid, bedes du kontakte os, så vi kan få pakken efterlyst hos post Danmark.

 

Klager


Er der fejl eller mangler ved en leverance fra mariesmykker.dk, skal du hurtigst muligt kontakte os, enten pr. mail eller telefon.
Vil du reklamere over en vare, er det din pligt at angive, og på forlangende vis, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
Som udgangspunkt kan du klage over fabrikationsfejl og mangler, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret,
forudsat at smykkerne ikke er misligholdte. Vi vil vurdere reklamationen - hvis det skyldes slitage, forkert vedligeholdelse eller anvendelse kan reklamations-retten ikke gøres gældende.
Når vi modtager en klage over en vare, vil vi tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes eller om pengene skal tilbagebetales.
Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.
Ved berettigede reklamationer refunderer mariesmykker.dk rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen.
Reklamationsretten forudsætter at du opbevarer smykket i den medfølgende æske.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@mariesmykker.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Naevnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk

Har du bopael i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommissionens online klageportal her - http:ec.europa.eu/ord


Fortrydelsesret
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi
har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med
behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på mariesmykker.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@mariesmykker.dk eller telefon +45 50 64 03 07. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end
hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk
butik.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket
betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig
af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk
butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

mariesmykker
Strubjerg 13, 1mf
+45 50 64 03 07
info@mariesmykker.dk

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato

(*)Det ikke relevante udelades


TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

mariesmykker
Strubjerg 13, 1mf
9400
Nørresundby
Danmark

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på 
ovenstående adresse. 

 
HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på mariesmykker.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Mariesmykker.dk
Strubjerg 13, 1mf
9400 Nørresundby

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Ordrebekræftelsen

Sendes automatisk til den e-mail De har skrevet.


Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på mariesmykker.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos mariesmykker og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra mariesmykker har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Direktøren

Den dataansvarlige på mariesmykker.dk er Ultimate Web, Sugi Yono Iskandar

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.
Der videregives ikke oplysninger til en tredje part


Som registreret hos mariesmykker har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til mariesmykker via e-mail info@mariesmykker.dk.


Konkurrencer
Du kan også deltage i konkurrencen uden at tilmelde dig nyhedsbrevet. Send i stedet dit svar i en e-mail til info@mariesmykker.dk.